Underbara natt *2

2009-05-02 09:16:48 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Andra natten i rad som Mira skippar flaskan! Igår fick vi sova till klockan åtta och idag till sju. Underbara barn. Jag blir så lycklig när jag får sova hela nätterna. Det gör verkligen så mycket för mej. Jag undrar hur det kommer bli om vi får ett barn till.... då kanske båda två kommer att vara vakna på nätterna plus att dagarna kommer vara sååå mycket mer hektiska än nu. Jajaj... det "problemet" får vi ta när det kommer. Har vi tur får vi en bebis som sover hela nätter igenom redan från start. :)

Idag ska vi gå till torget och köpa strumpor till Mira och mej och maken. Vi är en strumplös familj. Efter det ska jag och Mira gå hem medans Maken påstås sig stanna kvar på stan. Han ville tydligen va själv en stund. Hmm...kan det måntro handla om att jag fyller 25 på onsdag??? Jag älskar presenter. Fast jag är så grymt nyfiken så jag klarar inte riktigt av att veta av att det finns presenter undangömda i huset redan 4 dagar innan jag ska få den.

Nu ska jag klä på Mira o sen ska vi gå ut en sväng.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hihi,ja du är värre än mej när de gäller att vara nyfiken :o) Du,när kommer listan föresten?? Skriv den snart annars får du vara glad för det du får,haha=) Kraaam !=)

2009-05-02 @ 12:13:21
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback