Julklänning?

2009-11-06 17:01:00 Shopping
» Kommentarer(3) «


Åhh...beslutsångest!
Har varit en sväng och kikat i några butiker idag. Smet iväg från hemmet en stund när maken kom hem från jobbet. Det var skönt att gå omkring och strosa för sig själv någon timme.
....Förutom min konstiga ryggvärk jag fått. Kände både i morse när jag var ute en sväng med Mira och nu på eftermiddagen. Det liksom bränner i ryggslutet, jätte ont! Jag blev helt svettig och svimfärdig på samma gång. Konstigt nog så kom det i samband med en lång sammandragning. Slutade med att jag fick lov att gå in på Mc donalds och sätta men en stund. Det gick liksom inte över av sig självt.
Tror att min kropp försöker tala om för mej att ta det lugnt... fast jag vill inte ta det lugnt. Måste få röra på mej lite, blir galen annars.

Men åter till min beslutsångest. Det har kommit in massor av fina jul och fest kläder till barn. Jag har nu köpt hem en kjol och en klänning till Mira och behöver lite hjälp med vilken jag ska behålla.


Denna silvriga kjolen är bedårade. Det possitiva var att den fanns i st 92, vilket betyder att hon kommer att kunna använda den även fler gånger. Den har även blommor i silvertråd på sig, vilket inte syns på denna bilden. jolen kostar 149:- på lindex.

Den rosa kjolen är också jätte fin och kanske mer användbar än de övriga två plaggen? Funkar även i sommar. Har inte köpt hem den, utan såg den nu på hemsidan. 129:- på Lindex

Den här klänningen älskar jag och Mira var toksöt  i den. Det negativa med denna är att den bara fanns upp till st 86, vilket betyder att den förmodligen är för liten efter nyår. Kostar 199:- på Lindex.

Så hjälp mej nu. Hur ska jag tänka och vilken är finast enligt dej? (Miras mormor måste kommentera så slipper jag ringa för andra gången idag;))

Kommentarer
Postat av: mormor

silverkjolen helt klart! Du får ringa två ggr per dag om du vill, vi behöver väl inte tala om det för nån. Kram Kram

2009-11-06 @ 18:12:48
Postat av: Annah

Tycker klänningen var finast... kan du ju sälja på Tradera sen =)

2009-11-06 @ 18:25:50
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Carro

Va jobbigt det låter att du har så ont i ryggen! Du kanske måste övertala dig själv att ta det lite lugnt ändå ;-)



Jag gillar silverkjolen bäst! Den var både söt och tuff och tror att Mira skulle passa jättebra i den :-)

Usch jag måste också ut och kolla juldress till Vendela, eller ja usch och usch. Det är bara roligt! Men samtidigt tänkte jag kolla efter ngt till mig själv, och det är usch!



Vi kollade barnvagn men fick inte så jättebra intryck. Den vi kollade på var Phil and Ted, och vi är väldigt tveksamma till den! Det enda som är på plus sidan är att den är liten och smidig. Annars är det Carena Double Swing som står på tapeten.

Men vi ska ut nästa helg igen och kolla på PT..



Trevlig helg!

Kram

2009-11-06 @ 18:28:38
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback