Bus o lek hela dagen lång

2009-10-07 19:40:53 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Det blev en tur till öppnaförskolan i förmiddags. I eftermiddag efter det att Mira sovit middag var vi till Maria och Märta och fikade en sväng.

 

Det har varit en rolig dag idag, inte allra minst för Mira som fått busa och leka med sina kompisar hela dagen.
Nu sover min pärla och jag hoppas att hon kommer att fortsätta göra det utan uppehåll till imorgon klockan åtta.

Ikväll är det grey´s kväll igen. Mysigt. Känner i magen att det varit en fullspäckad dag. Är helt slut nu och sammandragningarna kommer hela tiden. Konstigt vad mycket värre det blivit med sammandragningarna bara sista veckan. Idag gjorde det riktigt ont när jag gick till förskolan. Trycker mycket mer än det gjort innan.

Tänkte föresten på en sak när jag var vid öppna förskolan idag. Mira har blivit mycket mera duktig på att leka när vi är där. Hon går mest omkring för sig själv och grejjar. Favorit hörnan är vid bordet där hon sitter och dricker te och vispar i kastrullerna. En annan favorit är elefanten som ni ser här ovan. Så skönt att hon slutat vara jobbig och dra i de andra barnen. Visst springer hon omkring mycket fortfarande, men hon leker åtminstone samtidigt och inte bara springer. En negativ sak som jag dremot märkt är att hon börjar bli väldigt självisk med de grejjer hon leker med. Hade hon kunnat säga "min" och "mitt" så hade hon gjort det. En del i utvecklingen antar jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback