Förrådsröjning

2009-10-10 16:03:12 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Vilken skillnad det blev uppe på vinden! Mamma o Pappa ni skulle vara stolta över oss om ni såg hur städat och organiserat det är nu!
Det var riktigt roligt att städa tillsammans där uppe. Vi gick igenom de flesta kartonger och det är MASSOR som ska slängas. Problemet är väl bara vart. Vart slänger man en gammal stekpanna eller ett par skor??? Ibland är det lindrigare att spara och flytta med sig än att slänga.

Ikväll får vi besök av Emil, Louise och deras lilla Ella. Ska bli riktigt roligt. Emil vet inte om det än men han ska hjälpa Micke upp med hyllorna på vinden. Tur att jag har lasange att muta med.

Även idag har jag överansträngt magen och nu ömmar det på ganska mycket. Tur att vi ska ta det lugnt resten av kvällen.

Vi fick besök av Mickes kusin och kompis medans vi var uppe på vinden. Fredrik skrattade åt att Mira redan lyckats samla på sig två IKEA lådor med kläder och skor. "Hon har ju mer kläder än va jag har" var en kommentar. Det är väl ändå inte så konstigt. Jag skulle också ha rätt mycket kläder om jag bytte storlek i snitt varannan månad. Vänta nu... det gör jag ju. Har nog inte haft samma storlek någon längre tid de sista 2,5 åren. Längtar tills jag kommer i alla mina kläder som nu också ligger uppe på vinden. Den dagen... den lyckan.


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Therese, du vet att det finns sortergårdar i JKPG där kan du slänga allt utom matrester :)

Vi har åkt dit en hel del nu under våran flytt och det kostar ingenting.

2009-10-10 @ 19:41:31
Postat av: cathie

Åh vad duktiga ni har varit! :) Och det är klart att Mira har mycket kläder, hon är ju tjej :)

2009-10-10 @ 23:02:14
URL: http://cathie.se
Postat av: Annah

Skor brukar jag slänga med hushållssoporna. Tänker att det är brännbart. Stekpanna är metall, får man nog åka till återvinningsstation med.

Men jag håller med. Det är inte alltid lätt att veta vad som ska vara vart.

2009-10-11 @ 08:05:54
URL: http://elsklingen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback