Inbrottstjuv i förrådet

2009-10-14 17:08:18 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Väskan är packad och den turkosa t-shirten på. Nu bär det av på Mykidoo visning. Ska bli riktigt kul att komma bort lite ikväll och sälja kläder.
Jag behöver nåt annat att tänka på för en stund. Och att träffa några vänner är väl det perfekta "gömstället".

Mira sitter här och försöker få i sig lite mat. Jag varken hann eller orkade laga någon mat idag så jag gav henne en färdig barnmatsburk. Hon avskyr verkligen de där burkarna nu för tiden. Lite pet hit o dit men inte mycket som åker ner i magen. Bara att konstatera att den tiden då man kunde vara lite lat är förbi.

Måste ju berätta om min inbrottstjuv karriär idag också. Jag skulle passa på att hämta upp min Mykidoo väska ur förrådet när Mira sov. Då upptäcker jag att nycklarna till förrådet är spårlöst försvunna. De fanns inte att hitta någonstans och jag letade verkligen överallt! Maken måste alltså ha tappat bort dem sist han var upp på vinden. Suck. Jag lyckas iaf komma ner i källaren med hjälp av en granne som skulle ner till tvätten. Väl där nere fick jag fiska upp skruvmejslarna ur fickorna och börja skruva bort gångjärnen på dörren. Ända sättet att komma åt min väska. Att ställa in visningen var inte ett alternativ. Tyvärr gick det inte att skruva bort alla skruvar och efter ytterligare ett samtal till maken med skäll och höga A så kom han på ett ställe jag inte letat... I Miras mössa, vantar och tröja låda. Lyckligtvis fanns nycklarna där och jag kunde avsluta min karriär som inbrotttjuv innan den ens börjat. Frågan är väl bara vad nycklarna gjorde i den lådan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback