klagovisa - vecka 29

2009-10-27 22:03:02 Graviditeterna
» Kommentarer(2) «


Usch va mycket sammandragningar jag har hela tiden. Idag har magen varit konstant hård hela dagen känns det som och jag orkade knappt stå upp under min mykidoo visning.
Magen är tung, ryggen värker och så sammandragningar på det. Är rädd att det är så jag kommer att få ha det de närmsta 2 ½ månaderna.

Ni kan inte ana hur mycket jag längtar tills jag slipper vara gravid nåt mera.

Nu är vi inne i v 29... snart är det bara 10 veckor kvar. Det ska väl ändå gå fort, tror ni inte?

Bebisen måste ha växt jätte mycket den sista veckan. Känns som att det redan börjar bli trångt inne i magen. Varje gång jag böjer mej ner får jag en kick på revbenen. Antar att bebis talar om att den inte vill ligga ihoptryckt. Varje gång den vänder på sig känner jag det jätte tydligt. Ofta ser magen helt sned och vind ut... då kan man se hur rumpan putar ut på ena sidan eller så. Mysigt när man märker av bebisen så tydligt nu för tiden.

Nä ni...nu är det dax för mej och min ömmande kropp att hoppa i säng. Måste ju vara beredd på att gå upp klockan fem imorgon. Usch för tidiga mornar och vintertid!

Kommentarer
Postat av: Anonym

usch jag har också massa sammandragningar =( inte kul alls! Och dom känns ju! Hoppas bebisarna vill komma tidigare denna gången så vi slipper gå runt gravida allt för länge till =)

2009-10-28 @ 10:00:58
Postat av: Tova

Åh, jag känner exakt samma! Bebisen har växt såå mycket senaste veckan, och jag har precis som du svårt att böja mig ner eller ens sitta normalt numera :)

Tror också att jag börjat få sammandragningar, eller nåt liknande iaf, och känenr därför också mer och mer att jag borde ta det lugnt. Men gravid-jympa och qi-gong som jag hittills gått på har varit skoj, och det känns trist och ovant att ligga och vila hela dagarna :/

kramar

2009-10-28 @ 11:36:20
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback