Onsdag igen

2009-10-21 09:03:56 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Idag är det onsdag vilket betyder öppna förskola i vanlig ordning. Mira har sprungit omkring här hemma hela morgonen och busat. Det är konstigt, men varje onsdag får hon helt plötsligt mycket mera energi än vanligt. Det är tur att vi har öppna förskolan så att hon kan få komma dit och göra av med lite energi.

Jag har gått in i vecka 28 nu. Försökte få maken att fota magen igår... men det glömdes bort mitt i all städning. Kanske kan bjuda på någon dålig egentagen bild senare i eftermiddag. 12 veckor kvar nu... 3 månader.... 86 dagar... klockan tickar. Mer uppdatering får ni senare.

Önskar er alla en mysig förmiddag!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Visst går det så mycket snabbare med andra!! Som svar på det du skrev hos mig; ja det är en babytravel vi har köpt till Noel och lillebror/lillasyster. Det kommer att bli strax under två år mellan syskonen. Noel är född i juni -08 och nästa kommer i mars -10. Hur blir det med era?



När jag var gravid förra gången var jag helt säker på att det var en liten flicka och vi bestämde oss tidigt för att hon i såna fall skulle heta Mira :) Väldigt fint namn!



Ha en fin dag!

2009-10-21 @ 09:20:22
URL: http://lottiess.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback