Ring, ring

2009-10-09 09:56:45 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag blir en lugn dag för mej och Mira. Eller lugn och lugn... jag ha redan tagit hand om massa tvätt och packat ner alla saker som står i vårt skåp i tvrummet i kartonger.
Jag är så sugen på att göra fint nu tills vi ska ha visning så jag kan inte låta bli att plocka och grejja. Ska ringa mäklaren idag och boka en tid för korttagning och sedan bestämma när vi ska lägga ut lägenheten till försäljning.

Flera telefonsamtal som står på listan idag. Ska om tio minuter ringa mitt första samtal för dagen, det går till mvc. Tänkte vara duktig och gå och ta ett blodgrupperingstest idag, men då uppäckte jag såklart att jag slarvat bort remissen. Dumt!

Efter att vi vart till mvc behöver nog Mira leka av sig lite i lekparken... så så får det bli innan lunch. Mina övriga samtal till mäklare, bank och några fler får jag ta tag i när Sessan sover.

Hoppas du har en skön fredag och roliga planer inför helgen.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag ringde dej nyss men det var upptaget vilket jag nu förstår varför=) Hoppas ni oxå får en jätte trevlig dag och en fortsatt mysig kväll ! Kram !

2009-10-09 @ 10:09:33
URL: http://fitforababy.blogg.se/
Postat av: Amelie

Hej hej!

Shit va dålig jag har vart på att svara men det har verkligen vart fullt upp här hemma. Allt blir upp och ner när man får jobba några nätter! (jag går på timmar)



Har du hittat några mönster på tunika och mössa till Mira? Jag brukar gå till bibblan. =)



Visst är det jobbigt med vad man ska köpa! Det är ju hemskt. Som igår t.ex. så skulle vi köpa en jacka eller overall till Hugo. Men jag hade inte pengar till båda två. Så vad ska man köpa nu och vad sna man köpa om två veckor?`Jag köpte jacka och strumpbyxor. =) Men det är jobbigt. Och man har heller inte råd att köpa jättedyra kläder fast de är bra. För de växer ju ur de så fort! Tråkigt tråkigt.



Hoppas allt är bra med er! Kramar

2009-10-09 @ 11:14:05
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback