Shopping drömmar

2009-10-17 15:15:49 Shopping
» Kommentarer(2) «


Nu är jag såå sugen på att shoppa lite bebis kläder. Jag vet att vi redan har en del... men några bodys till skulle den lilla behöva. Speciellt om det blir en grabb.

När jag gick på stan idag hittade jag en del fint. Duktig som jag var kunde jag ändå hålla mej ifrån att öppna plånboken. Men något litet plagg blir det nog snart. Det hör ju till graviditeten att shoppa lite. Eller?

Kikade lite på hemsidorna men hittade inte allt jag såg idag. Tänkte ändå ge er ett litet smakprov på vad jag kikat på.

Vet inte om jag försöker intala mej själv om att det är en pojke där inne... de kläder jag hittade är iaf från pojkavdelningen. De två setten nedan kommer från Kappahl. (Den gröna tröjan fanns också som body)

  

 



Mira vill kanske också ha något???
Visst skulle hon vara lite fest fin i detta set? (Kjolen och hårbandet är från Kappahls nya vintage kollektion och tröjan från H&M)

 


Kommentarer
Postat av: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

Åh så fint den blå bodyn och byxorna var! Måste in och kika där sen :)



Jag åt Rennie förra gången och det hjälpte men inte helt och hållet, kanske finns bättre men de rekkomenderades av de på apoteket.

ja halsbränna är verkligen inte roligt att ha!

2009-10-17 @ 20:38:45
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Jag tycker nog också att det hör graviditeten till att shoppa lite, även om man redan har mycket. Om inte annat så är det mysigt som mamma att handla till sin bebis, även om det egentligen inte behövs :P

2009-10-18 @ 18:39:30
URL: http://lottiess.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback