v 27

2009-10-12 20:08:44 Graviditeterna
» Kommentarer(3) «


35 cm lång och väger strax under ett kilo. Ja,så stor är Mini i magen. Va fort det går! Nyss var ju bebisen stor som en apelsin...Nu aningens större.

...Vilket känns.
Känner mej både stor, otymplig och tjock nu. Märks både på vågen och på min ork. Att sätta på Mira kläder när vi ska ut om dagarna är nog det som är jobbigast just nu. Hon gör det inte enklare för mej direkt då hon alltid stretar emot och gör sig så tung som möjligt.

Börjar känna av ryggen mer än tidigare. Vilket väl också kan vara pga av att både jag och bebis böjar bli tyngre. Annars är det nog inget nytt denna veckan.

Tiden rinner iväg! Bara tre månader kvar nu.




Kommentarer
Postat av: Theodora

Ja,nu sade du nåt som jag knappt hunnit reflektera över, att det faktiskt bara är tre månader kvar om saker och ting går enligt alla förväntningar!



Tre små månader, sedan är man tvåbarnsförälder och lilltjejen hemma blir storasyster. Ingenting kommer någonsin se ut som det gör idag. Helt fantastiskt märkligt!



Ha en underbar kväll!

2009-10-12 @ 21:14:24
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja att klä på ett litet stretande barn när man börjar bli allmänt otymplig är rätt jobbigt. Här är nästan varje påklädning en kamp för tillfället.



Visst är det häftigt hur de små pyrena i magen växer! Min bebbe har roat sig med att göra volter inne i magen ikväll tror jag. Det har känts så iallafall! ;-)

2009-10-12 @ 22:21:15
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: cathie

Tack så mycket! :)



Kan tänka mig att det börjar bli jobbigt, magen är ju faktiskt väldigt stor nu :)

2009-10-13 @ 10:47:33
URL: http://cathie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback