Andra besöket hos barnmorskan

2009-09-09 12:53:07 Graviditeterna
» Kommentarer(2) «


Idag har jag varit på koll vid mvc. Allt såg bra ut och lilla hjärtat tickade på. 148 låg hjärtslagen på. Lite högre än vad Miras hjärtslag brukade ligga på.

Jag som varit så orolig för blodvärdet kan iaf sluta oroa mej nu. 120 låg hb-et på och det är tydligen helt ok. Nytt för hösten är tydligen att man som gravid får ligga på 110 i hb utan att behöva käka extra järn. Jag skulle avvakta till nästa gång innan jag börjar med mina niferex iaf. Jag och magen tackar och bugar för det.

Vikten ska vi inte tala om. Huvaligen vad jag har stigit de sista veckorna. +6 kg sen jag blev gravid. 7 kg hade jag gått up med Mira i v 24 så det är ju ungefär samma ökning denna gången. Jag vägrar sluta på + 20 denna graviditeten också så nu blir det till att tänka på maten och varje liten godisbit. Går jag iaf upp 20 efter det så vet jag ju att det inte var mitt eget fel iaf.

Träna bör jag nog inte göra framöver. Bm tyckte det var bäst att ta det lite lugnt med tanke på sammandragningarna. Någon kort lugn promenad är väl kanske ok men inte mer än så. Funderar på att börja simma iaf, men jag ska vänta till v 24 o se hur jag mår då innan jag köper något kort som jag ändå inte får någon användning av. '

I slutet på september fick jag en läkartid för att få komma på koll och se om sammandragningarna är av den elaka sorten eller om dom är "ok". Bara att hoppas att dom inte påverkar alls så att jag inte öppnar mej i förtid.

Det var nog allt om mej och magen. V 21+4 idag. Tiden går fort.


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Söt liten mage!!! Spännande med värdering, vi ska oxå få vår värderad igen.. rädd att inte få nåt bra svar efter den här krisen.. :-o Så himla typiskt..

2009-09-09 @ 15:44:14
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: Matilda - Mercedes mamma & Mini i magen

Nu börjar magen växa :) Vilken härlig bild!

Ja shopping är roligt, haha, fast sen sitter man där med ångest över att man handlat liiite för mycket än vad man egentligen har råd att spendera.

2009-09-09 @ 20:56:23
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback