Bebiskläder

2009-09-14 14:28:22 Graviditeterna
» Kommentarer(2) «


När jag väntade Mira så handlade jag massor innan hon föddes. När jag var sjukskriven var det enda jag gjorde på dagarna att sitta på tradera och fynda. Det slutade alltså med att hon hade en välfylld garderob redan när hon ut kom.
Att vi då visste att det var en tjej underlättade ju också klädköpen. Det blev en del rosa om man säger så:) ¨

Jag tänkte också att eftersom våra föräldrar och släkt bor uppe i dalarna så kommer vi förmodligen att få mest kläder i de lite större storlekarna, eftersom de inte skulle hinna träffa Mira den första tiden. Våra familjer såg henne så klart redan mycket tidigt... men jag hade ändå rätt i att de kläder vi fick i present var i storlek 62 och uppåt. Med tanke på att Mira vägde 4370g när hon föddes så var det ingen som vågade köpa något mindre än storlek 62 till henne. (Bör tilläggas att även hon hade storlek 50 i en månad iaf).

Den här gången har jag inte köpt ett endaste litet plagg till bebisen i magen ännu. Jag minns att efter ultraljudet med Miras så rusade jag ut på stan och köpte en liten klädpalta för att fira att det verkligen var en liten där inne.
 
Undra vad det beror på att jag inte handlat något än? Visst är det lite svårare att handla nu när vi inte vet könet och visst har vi mycket kvar efter Mira. Men om det ligger en liten grabb där inne så kommer det inte att vara många plagg som passar. Jag kan absolut tänka mej att sätta rosa på en kille... men inte hela uppsättningar och inte med en hello kitty tryckt på bröstet.

Nä lite shopping i storlek 50-56 måste det allt bli. Min ullared resa i höst kommer ju inte helt olägligt. Fniss.


Kommentarer
Postat av: natasha

blir nog ofta så om det är en liten tjej så handlar man nog mest rosa :) själv väntar jag en pojke så har redan handlat en massa pojkkläder :p

2009-09-14 @ 16:36:18
URL: http://natashalarsson.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Jag har en massa pojkkläder jag vill bli av med, från startpaket till 1 år, så bara säg till om ni vill ha något.Alla möjliga färger inte bara blått :)

2009-09-14 @ 23:35:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback