För tidigt!

2009-09-23 06:32:55 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Ännu en morgon då jag sitter uppe innan klockan sex för att jag inte kan somna om. Mira vaknade klockan fem och hade sedan jätte svårt att somna om. Då hon äntligen blev tyst igen hade jag kvicknat till så pass mycket att det inte var någon idé längre att försöka sova. 

 Jag hatar att vakna så här tidigt!

Idag har jag iaf massor av planer... o någon middagssömn kommer jag inte att hinna med.
Nu på förmiddagen ska jag och Mira till Marlene o John o kika på deras nya boende. Har inte träffats på hela sommaren så det ska bli skitkul.
I eftermiddag ska vi mammor i dansgruppen träffas och fika med alla barn. En trevlig dag alltså med massa fika:)
Det negativa med fullproppade dagar är att allt måste klaffa på en gång. Mira måste somna när jag vill att hon ska somna och så måste hon vakna när jag tänkt att hon ska vara pigg. Igår sov hon 3 timmar efter lunch. Det har nog inte hänt sen hon var liten bebis. Kanske därför hon vakande vid fem och var pigg? Idag hoppas jag att hon vaknar lite tidigare än så.

Nu ska jag hoppa i duschen. Lika bra att passa på att ta en lång dusch när resten av familjen sover.


Kommentarer
Postat av: Linda

Även här var det en liten som vaknade till tidigt i morse och det tog nån timma innan han somnade om. Inget kul alls för jag somnade sent igår kväll och sen har jag sovit skitdåligt. Hade så ont i fogarna igår och hur jag än låg i natt så kändes det inte bekvämt och jag vaknade varenda gång jag vände mig. Typiskt nog så sov jag ju som bäst när William vaknade... :-S

2009-09-23 @ 08:10:05
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Tova

hehe, ja visst kan det vara drygt att vakna tidigt... och det sjuka är att de senaste veckorna har jag vaknat EXAKT varje natt runt 4-tiden, totalt pigg, för att sedan somna om efter en stund.

fattar inte, är det nåt nytt slags graviditetssymptom eller? ;)

hoppas du får en skön onsdag!

2009-09-23 @ 11:47:58
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback