Olycksdrabbad?

2009-09-24 09:18:41 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Inatt drömde jag att Mira fick hemska brännskador över kroppen. Jag vaknade med ett ryck just i det läget när hon låg helt livlös på marken och var helt blåsig över hela kroppen. Hemsk dröm!

När Mira sedan kom upp på morgonen var det första som hände att hon trillar baklänges ner för våran säng. Nu gick det jätte bra och hon blev nog mest rädd... men tänk om hon landat på nacken eller liknande!?

Nu sitter jag här och vågar knappt gå ut. Känns som en farlig dag idag.

Natten var inte så roligt förövrigt heller. Mira vaknade både klockan två och fem. Hon har nog ont i munnen min stackars lilla tjej. Ser ingen annan anledning än att det är tänderna som är påväg som ställer till det. Nästa barn hoppas jag inte blir lika påverkad av tandsprickning som Mira varit.

Nu ska vi strax trots min rädsla för att gå ut och ta en sväng till lekparken. Jag har även ett paket som väntar på mej vid posten... så det får nog bli en sväng dit också.
Hoppas du får en fin dag!

Jag uppdaterar mer efter mitt läkarbesök.

Kommentarer
Postat av: Amelie

Hallå hallå. Viist är det hemskt när man drömmer sånt! Usch usch,Hur gammal är Mira föresten? Och får jag vara nyfiken och fråga vilka plagg du köpte från mykidoo? Jag är också väldigt sugen på att köpa lite kläder men för tillfället har vi inte råd med det så det får vänta :P



Jo föresten, köpte du en sån där kläd-stång till dina visningar? Vart köpte du den isf och vad kostade den? Jag har inte sett några någonstans förutom på ikea men det är lite långt att åka dit bara för den tycker jag...



Hoppas er dag fortsätter mycket bättre än den börjat! Kramar från oss.

2009-09-24 @ 10:30:02
URL: http://elefteria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback