Ops... så kan det gå

2009-09-16 13:24:11 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu ligger Sessan o sover efter en förmiddag med massa bus. Vi tog som jag skrev tidigare en sväng till öppna förskolan. Idag lyckades hon skrämma fyra blyga barn genom att ge dem alla en hej kram när dom kom. Vi kom dit först idag så hon kände sig som hemma när de andra barnen började trippa in. Hon är verkligen så go när hon vill kramas o pussa på alla. Så här i svininfluensa tider vet jag väl kanske inte hur glad jag är över alla kramar dock. Bara att hålla tummarna och hoppas på att hon håller sig frisk Sötnosen.

Vann ett bud på tradera häromdagen. Det var ett par kavat vinterkängor. Jätte fina såg de ut att vara. Fick tyvärr ett mail igår från säljaren där hon skriver att hennes tjej som växt ur skorna tyckte att de var så fina med en liten blomma på att hon valt att klippa loss blomman för att spara den och sätta på väggen. Lyckligtvis lyckades hon inte klippa igenom hela plösen på skon men det blev ett litet jack ändå. Så... mina älskade kängor som jag var så glad att jag lyckats få till ett så bra pris gick upp i rök. Typiskt.

Nu ska jag lägga mej på soffan och läsa en tidning eller nåt.

Kommentarer
Postat av: natasha

aha ojdå :/ nä det får man ju inte hoppas då! jo jag mår jättebra bara lite ont i ryggen då och då. mest på kvällarna. ja det får man hålla tummarna på :) hoppas hon blir nyfiken och en stolt storasyster!

2009-09-16 @ 13:31:04
URL: http://natashalarsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Kan tänka mig att hon ser för söt ut där hon springer runt och kramas! :-)



Aj då, vilken otur med kängorna! Hoppas du hittar ett par andra som verkar bra.

2009-09-16 @ 14:52:19
URL: http://lindaskriver.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback