Unisex kläder

2009-09-22 12:13:31 Outfit
» Kommentarer(3) «


Idag på öppna förskolan hamnade vi i en diskussion angående könsneutrala kläder till barn. Jag hör till en av de som inte har något emot att enbart sätta rosa kläder på min tjej och om jag hade en kille skulle jag inte tycka att det var fel att endast köpa blå och gröna kläder.
En pappa sa det att han enbart köpte "pojkkläder" till sina två tjejer pga av att de var större i storlekarna och mer slitstarka. Om det verkligen är så ska jag låta vara osagt... det vet jag inte.
Jag tycker verkligen att det borde finnas lite av varje i butikerna. Både kläder som är riktigt tjejiga och killiga samt kläder som är i färger och mönster att de passar båda könen. Då kan man som förälder välja själv hur man vill klä sina barn och vilka färger man tycker barnet passar bra i.

Igår fick jag ett paket med Mykidoo kläder på posten. Mira fick inviga sina kläder idag. Hon var så tuff så.
Mykidoo är verkligen ett företag som tagit till sig detta med unisex kläder. Färgerna är kombinerade så att de kan passa både killar och tjejer. Materialet är av ekologiskbomull och öko-tex certifierat vilket är det allra bästa för barnen att ha på sig. Kläderna är helt fantastiskt mjuka o härliga och slitstarka på samma gång.

Det är i sådana diskussioner som vi hade idag som jag stolt kan presentera det företag jag jobbar för.

Är du intresserad av att veta mer om Mykidoo eller ha en visning av höstenskollektion hemma hos dej? Tveka inte att höra av dej till mej så bokar vi in en tid!

Här kommer några bilder på min coola tjej med sina nya kläder

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Ja det finns verkligen mycket åsikter om barnkläder! Själv så blandar jag och sätter på William lite av varje. Vissa plagg är riktigt pojkiga och andra mer neutrala. Det blir även en del ärvda kläder från storebrorsorna. Vill att det han har på sig ska gå att leka i och vara bekvämt att ha på sig. Inget kul t ex med mössor som hela tiden kanar ner över ögonen eller byxor som sitter åt för hårt runt magen (eller som sitter för löst så att de kanar av).

2009-09-22 @ 13:27:44
URL: http://lindaskriver.blogspot.com
Postat av: Jenny

Så fin hon blev, passade jätte bra :-) Astrid har ju också jeansen o de är heeelt underbara!



Ha en fin kväll, kramisar!

2009-09-22 @ 19:31:43
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Jenny

Oj,det här inlägget har jag nog missat helt ! Guuud så jätte fina kläder du skickade efter till Miris ! Speciellt den rosa tröjan,det var riktigt häftig på henne !! =) Du har en otrolig bra smak min kära vän !

2009-09-26 @ 11:02:37
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback