30 kilo plus

2010-04-04 11:27:39 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Idag har jag fått erfara vilken skillnad det gör att vara ute och promenera med 30 kilo extra bagage. Vi bor uppe på ett berg och det betyder att vart jag än väljer att gå på promenad så måste jag ta mej över diverse backar. Jag kan inte ens gå runt kvarteret utan att få lov att bekämpa minst en backe. Väldigt bra för benmusklerna, mindre bra för min usla kondis.

Idag skulle jag gå på en långpromenad med barnen i samband med att mina föräldrar åkte hemåt igen. Jag valde att gå åt det hållet där jag trodde jag skulle få så lite uppför som möjligt. När jag kommit halvvägs ser jag framför mej den värsta backen ever. Det var bara att kämpa på och besegra berget framför mej. När jag kom upp på krönet och det började luta lite neråt igen hade jag både blodsmak i munnen och kramp i låren. Det gör skillnad att dra 30 kilo framför sig samtidigt som man också ska frakta sig själv och X antal kilon uppåt. Pust! (Tajta jeans rekommenderas ej när man ska klättra uppför backar)

Hem kom jag iaf och nu känns det otroligt bra i kroppen. Havregrynsgröten och kolhydraterna gjorde sitt och är förhoppningsvis förbrända nu.
Jag kunde inte låta bli att fuska lite lite igår. Janssonsfrestelse och några godisbitar slank ner. Nya tag idag. Jag förväntar mej ingen nergång på vågen denna veckan. Det har ju ändå varit påsk. Står jag stilla från förra veckan så är jag nöjd. Återstår att se imorgon.


Mira tittar beundrat ut över vattenfallet. "Ner, ner" säger hon alltid när vi kommer till vatten. Hur förklarar man för en tvååring att vattnet är farligt och dit får man inte gå när det på sommaren är ok att bada i samma vatten?



Mira skulle absolut ha med sig "Theo" på promenaden. Theo heter nämligen dockan och alla andra bebisar Mira träffar på.

Kommentarer
Postat av: Annah

Vardagsträningen är väl den allra bästa... Vilken fin mössa hon har! Har du sytt den själv?

2010-04-04 @ 16:29:26
URL: http://elsklingen.se
Postat av: Linda

ja men det var ju riktigt bra träning med andra ord. Ja jag håller med om viktminskningen - den uteblir nog denna vecka också haha. Nya tag med start idag ;.)Kram

2010-04-04 @ 17:05:59
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Så snopet med backen men visst är det grymt skönt när man gjort något sådant där drygt o klarat det=) Tack för tipset med mönstren! Ska ge mig på det nästa långledighet som är...i sommar=) Just nu har jag målning o barnrum först på listan=) Kram!!!

2010-04-04 @ 19:46:28
Postat av: Ida Fridalius

Det faktum att Ni ens valt att bosätta i er fjällvärlden gör mig impad. Mitt krav på boende är att man ska unna promenera lääääänge utan att få backträning.... ;-)

2010-04-05 @ 07:44:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback