Dans och läggningspass

2010-04-11 20:53:10 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «




Jag tog mej iväg på danspasset ikväll. Mycket stolt över mej själv. Tråkigt nog var det knappt jobbigt. Antingen är det så att jag inte har så kass kondition som jag tror eller så är de pass jag gått på hitintills alldeles för lätta. Jag hoppas hitta nåt pass som är lite tuffare framöver. Lite lagom tufft är bäst. Lagom är bra.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det en bok i nybäddad säng. Känns som en lagom skön kväll. Barnen sover förhoppningsvis snart. Bara Theo kvar. Mira somnade i vagnen även idag. Jag fattar inte vad det är hon börjat med som vägrar somna på kvällarna. Idag har hon bara sovit en kvart middag just bara för att hon skulle vara trött till kvällen. Jag bröjar fundera på om det är vällingen som gör henne pigg? Någon med tips och idéer?

Gonatt vänner!


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Vi har slutat med vällingen för ett bra tag sedan, lilleman får gröt på kvällen och sen sover han så gott.

2010-04-11 @ 23:26:12
Postat av: Sandra

Alvin har också varit sådär i perioder.. Nu har vi tagit bort middagsvilan så nu är det bättre men han blir ju 3år snart. Innan fick han sova en timme men inte senare än halv 2. Sen hade han en period han bara krånglade mig med, slogs och sparkade men Andreas kunde lägga honom. Hoppas det löser sig!

2010-04-12 @ 09:15:53
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Här på dagis vet jag en del tvååringar som har fått sluta sova just för att de ska sova på natten. En del får bara just vila en liten stund o sen gå upp. O det tycker dem föräldrarna gjort susen.

2010-04-12 @ 10:36:21
URL: http://lillyovi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback