Det rullar på...

2010-04-18 16:18:19 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Oj hjälp klockan är redan fyra och det känns som att jag inte gjort nåt vettigt idag. Vi var nyss ute på en promenad jag och barnen. Jag måste ju försöka hålla fast vid att gå en promenad om dagen nu när jag lovat mej själv det. Mira roade sig med att springa efter sin egen skugga. En gång blev hon till och med lurad ner i diket av den dumma skuggan:)
Annars brukar jag försöka gå förbi så mycket vatten som möjligt för det blir Mira som förtrollad av varje gång. "Ner, ner, ner" säger hon alltid när hon ser vattnet.



Om en stund är det dax att börja med kvällsmaten/middagen och sedan är det förhoppningsvis läggdags för barnen framåt sju. Det är bara att börja hålla tummarna för att Mira somnar direkt ikväll.

Jag ska ikväll roa mej med att lägga in kläder på tradera igen. Har en del som inte blev sålt sist och en del nya saker. Jag hoppas på lite tur den här gången och att annonspriserna stiger mycket.
Förövrigt hoppas jag att det gå rnåt trevlig på tven ikvöll för det vore mysigt att krypa in under en filt i soffan och bara ta det lugnt någon timme innan läggdags.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback