En nyttogörornas dag

2010-04-05 18:31:53 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «



(Mössa Me&I)

 

Det blev en sväng till Byggmax och coop bygg på förmiddagen. Mira tröttnade ganska snabbt och skulle springa själv. Jag var helt svettig när vi kom ut ur butiken efter att ha jagat henne och sagt nej miljoner gånger.

När jag väckte Mira efter att hon sovit middag alldeles för länge var hon jätte grinig och vägrade göra något annat än att se på Musses klubbhus. Det var bara att låta henne göra det hon var nöjd med och själv försöka få lite nytta gjort.

Jag bestämde mej för att ta tag i några av våra garderober och fixa till lite bättre lösningar på saker och ting. Prio ett var barnens kläder. Mamma gjorde mej uppmärksam på hur dumt det är att jag har barnen kläder nere när jag alltid klär på dom uppe och även tvättar och fixar här uppe. Så det blev flytt av kläderna upp och sänglakan åkte istället ner. Nu slipper vi springa en massa onödiga vändor i trappan. Det blev jätte bra och jag är super nöjd.

När jag ändå höll på i Miras rum beslöt jag mej också för att sätta upp en väggdekor som jag köpt för flera månader sedan men som bara legat och väntat på en hylla. Blev också sött ovanför Miras säng. Jag får ta bild på det och visa er till nästa gång jag laddar in bilder från kameran.

Nu ska jag ta och ropa in Mira och Maken som är ute och fixar och sen ska vi sätta oss och käka lite kvällsmat. Hoppas du får en mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback