Fredag med familjen

2010-04-16 19:48:52 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Det blev en mysig dag idag med. Träningen gick bra men var jobbigt åt musklerna. Nu sitter jag här med grym träningsvärk i nacke och axlar, vågar inte ens tänka på hur det kommer att kännas imorgon.

En annan som också tränar nacken är Theo. Här sittandes i sin stol för första gången. Lite vingligt och jobbigt efter en stund, men träning ger färdigheter.

 

Eftermiddagen försvann ganska fort. Jag började med att sy lite efter lunchen (resultatet får ni se imorgon) och sedan åkte vi på en liten shoppibngtur hela familjen. Vi behövde köpa in lite grejjer till trädgården. Krattor, spadar, hinkar, saxar m.m m.m. Det är så mycket man behöver helt plötsligt när man har hus. Förhoppningsvis håller grejjerna länge och vissa saker är det kanske tom livstidshållbarhet på. MEN, det blir otroligt dyrt så här första året i nytt hus.

Theo ligger och myser i soffan, Mira sover i vagnen nere, Maken har åkt på fotbollsmatch och jag sitter här. Hela familjen på varsitt håll.

I helgen jobbar maken så jag blir ensam hela dagarna! 9-21 jobbar han. Känner mej lite nervös över hur det ska gå. Orken är inte på topp direkt när man inte får sova på nätterna som man önskar. Vi ska börja morgondagen med att gå på tvåårskalas, det ser jag fram emot. Det var länge sen vi var på kalas nu och Mira behöver träffa jämnåriga. Vi har inte vart till Öppna förskolan på hela denna veckan... Tur att vi sysselsatt oss med annat.

Nu ska jag ta kvällen genom att lägga lillgrodan också.

Kommentarer
Postat av: sara

Vad stor han har blivit! Trevlig helg till er med =) Kram!

2010-04-17 @ 07:29:20
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback