Halva reapriset är grejjen

2010-04-14 22:40:19 Shopping
» Kommentarer(0) «


Ni som följer min blogg vet att jag är galen i reor. Idag har jag varit ute på en av mina halva reapriset rundor igen. Hittade några fynd iaf.

 
Bodys från kappahl och en tröja från lindex med bondgårdsmotiv.


Söt tunika från lindex med bondgårdsmotiv. Mira sprang omkring och gjorde ko ljud hela kvällen. Låter inte som en snäll liten ko som säger "Muuu" direkt.... Mer som en argsint tjur. Hihi.


Set med body och leggings från Pop... (Jag körde snålvarianten och köpte storlek 74/80 så att han har att växa i... rättare sagt drunkna i :))

 
...Matchar storasyster                      Tröja från kappahl

Jag älskar verkligen kläder och till barn finns det hur mycket fint som helst man kan köpa. Hade jag haft obegränsat med pengar hade vi fått bygga ut garderoberna här hemma. MEN, jag har kommit fram till en ny strategi. Jag har mycket kläder som jag knappt använt till barnen. Som jag köpt på tradera eller rea... men många bäckar små ni vet. Min nya strategi är att köpa sådant som jag verkligen tycker är riktigt snyggt och sen se till att använda det frekvent. Inte handla massor bara för att det är billigt (Ullaredssyndrom).
Det är till och med lite roligt att se till så att alla kläder i garderoben matchar varandra. Helt värdelöst när man har ett par gröna byxor i garderoben som inte passar till nåt annat.

Vi får se hur jag lyckas... klädkontot ska iaf minskas ner framöver. Bra va!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback