Härligt med vår!

2010-04-24 15:42:15 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Jag mår bättre idag. Verkligen jätte konstigt att jag blev dålig igår och så känner jag inget av det idag. Hoppas det inte blir något bakslag till kvällen, men det ska det väl inte bli.

Idag är det vårdag här i området, vilket betyder att alla i föreningen är ute och krattar och städar runt husen. Roligt att få träffa några fler grannar och se vilka som bor i området. Jag och barnen har inte städat nåt. Vi har bara varit ute och lekt och pratat med folk. Stackars männen är de som får jobba.

Snart kommer goa vänner hit för en grillkväll. Solen skiner (Trodde jag inte igår när det haglade och åskade) och det är en härlig aprildag. Just nu är maken och Mira ute på studsmattan. Jag hör in hur hon skrattar och har roligt. Theo sitter här nedanför mej i sin babysitter. Han ska sitta hela tiden nu. Helst som en ostbåge, för trots att han vill är han inte strak nog i ryggen ännu för att hålla sig själv uppe.

Det löste sig med klänningen. När jag var och handlade till grillkvällen idag så passade jag på att gå in på h&m och där hängde ett ex i storlek 98. Tack så mycket!

Nu ska jag också gå ut och hoppa lite.
Hoppas du får en fin lördagkväll! (Glöm inte milleniumserien ikväll, sista avsnittet)


Kommentarer
Postat av: CiliaH

Hej!



Du har en liten award hos mig.



KRAM

2010-04-24 @ 19:08:39
URL: http://ugglehuset.wordpress.com
Postat av: Emmelie

Jag håller med, så underbart med vår, den kan man då inte få för mycket utav!!!MER vår till folket i kalla Sverige säger jag=)

2010-04-24 @ 19:51:40
Postat av: Mariam

Nå?? Vad tyckte du om millennium? Antar du inte läst böckerna men tycker filmerna var helt okej. De hoppar självklart över mycket men får ändå ihop storyn bra.

2010-04-25 @ 08:22:20
URL: http://[email protected]
Postat av: jenny

hej gummsan! glömde säga till häromdagen när vi pratade på msn att du fått en award av mig också ;-) http://jennyn.blogg.se/2010/april/kramar-till-karleksallen.html



Ha en strålande fin dag, kramar!

2010-04-25 @ 11:06:50
URL: http://jennyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback