Liten krasslig

2010-04-28 08:23:13 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


 

Idag vaknade jag av att Theo helt plötsligt blir jätte ledsen brevid mej i sängen. Jag försöker ge honom nappen men han bara spottar ut den. Han är jätte täppt i näsan så jag reser mej upp för att hämta nässprayen. Då kräks han helt plötsligt. Jag tar upp honom och då kräks han ytterligare en gång.
Theo är en liten kräkbebis. Han spyr alltid efter att han ätit... men aldrig i den utsträckning som i morse. Jag blev livrädd att det var magsjuka han fått. Nu ligger han och sover igen och jag har ammat honom sedan han kräktes sist. Verkar inte vara magsjuka tack och lov, antagligen slem i halsen eller nåt.
Stackars liten!

Om några timmar ska jag till tandläkaren. Innan dess ska jag trycka tryck på några mössor. Jag har ett litet projekt som ni ska få se senare.
Tävlingen som jag viskade om häromdagen är också påväg upp på bloggen snart. Jag har haft så mycket på nu de senaste dagarna att jag inte hunnit med bloggen så som jag önskade.
Hoppas ni har överseende!


Kommentarer
Postat av: Anna - Väntan på nummer 2 :)

Ha inte dåligt samvete över bloggen. Familjen går alltid förstoch ens liv. Bloggen är en skoj grej så känns inte att du inte hinner. Fast det är ju roligt att läsa om eran dag :)

2010-04-28 @ 08:57:25
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Mariam

Nejmenusch!! Stackars lilla Theo. Hoppas det inte var mer än det du skriver. Vet att man inte vill lämna dem när de är sjuka.



2010-04-28 @ 10:27:22
URL: http://[email protected]
Postat av: Tova

Aww sötnosen! Hur stor är han nu? (vikt o längdmässigt alltså :))



Jaa, jag satsar nog på beach 2011 istället för 2010, haha... lika bra att ställa in sig på det ;)



2010-04-28 @ 10:48:34
URL: http://trasslet.se
Postat av: Petra

jag har ju oxå en kräkis här hemma men det är lite bättre nu,men så fort hon blir förkyld så klräks hon jättemkt hoppas han kryar på sig vi har varit förkylda i en vecka nu.

2010-04-28 @ 17:38:50
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Tova

Ah okej :) lite kul att jämföra eftersom våra grabbar var beräknade ungefär samtidigt (även om din ville ut lite tidigare)



Elliot väger drygt 6 kilo och är 62 cm lång, precis på sin kurva hela tiden hehe... fast när han föddes låg han på den undre :)

2010-04-28 @ 21:59:30
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback