Sjuk?

2010-04-23 18:07:19 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Vi gick ut jag och barnen en sväng. Då kände jag helt plötsligt hur jag fick ont i hela kroppen och kände mej totalt slut. Nu sitter vi och ser på Mamma Mu och jag har fortfarande ont i hela kropen och känner mej frusen. Kanske håller på att bli sjuk? Vet bara inte varför jag skulle bli sjuk helt plötsligt, jag har aldrig feber annars.

Återstår att se hur det utvecklar sig under kvällen. Jag hoppas att jag inte blir alltför dålig innan barnen kommit i säng. Hoppas på en snäll Mira utan trots ikväll för jag har inte krafter nog i armarna att bära henne. Konstigt.

Mamma Mu är förövrigt en ganska rolig film. Jag har alltid haft en negativ sida till Mamma Mu, vad jag minns så gillade jag inte henne när jag var liten. Mira sitter som förstenad. Kanske en dvd för Mira att önska sig i 2 års present? Tur att konsum har billiga hyrfilmer. Denna hyrde jag för en tia. Perfekt fredags underhållning till ett bra pris.

Detta vädret gör mej ledsen och deppig! Varför ska det alltid komma en snöperiod när man precis plockat undan vinterkläderna och börjat tro på att sommaren är påväg?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback