Som ett bi

2010-04-08 09:27:02 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jag vaknade på precis lika dåligt humör idag. Theo vaknade någongång mellan 4-5 och efter det har varken han eller jag sovit många minuter. När jag kom upp satte jag mej vid symaskinen för att få klar den dumma tröjan. Trodde att det skulle få mej på bättre humör bara att se den färdig. Efter ytterligare miljoner sprättningar och några utbrott så blev den till sist klar. Alldeles för stor för Theo och ful i sömmarna. Väldigt fin modell för övrigt... bara jag kunde ha fått till det som jag velat. Jag skyller på tyget (Det bruna) för det var verkligen vidrigt att jobba med. Ska aldrig mer köpa ett sånt tyg!

Nä, nu måste jag nog vila från diverse syalster ett tag. Vill inte ens se maskinen eller tröjan jag gjort. Fast å andra sidan kanske jag borde sätta mej och sy och hoppas på att få till något lite bättre istället... det kanske skulle få mej på bättre humör.

Jag vet annars vad som kan få mej på lite bättre humör. Jag ska springa ner till Mira som sitter i soffan och busa lite med henne. Hon är solstrålen i mitt liv och kan alltid få mej glad igen.
Bild på tröjan kommer senare, orkar inte lägga över bild från kameran nu.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Usch så jobbigt med sådana dagar man vill bara dra täcket över huvudet. Men det går knappast! Kram

2010-04-08 @ 09:37:16
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Sara

usch det är inge roligt att avsluta dagen med dåligt humör och sen vaknar på samma humör. Blää för det! Hoppas att du känner dig gladare under dagen =)

2010-04-08 @ 09:37:36
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Mariam

Usch! Ryck upp dig, även om jag vet precis hur alldeles förlite sömn får än att må. Tråkigt med tröjan men vet inte om jag tror dig. Bara sett urbra klädesplagg på godbitarna. :)

Stadsparken nästa vecka?? Eller vill ni komma hit?

Kram.

2010-04-08 @ 15:58:53
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback