Spindlar och andra härliga vänner

2010-04-12 21:25:21 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


NU sover äntligen båda barnen. Vilket väl var på tiden tycker jag.
Tven dog precis och det ser ut som att vi får ha en tv fri kväll ikväll. Mycket märkligt. Tur att maken precis kom hem och kan ta sig en kik på vad som hänt. Det är killgöra att kolla tvapparater tycker jag.

Vi har verkligen haft en ute dag idag och det var riktigt skönt. Sitter här med lite rosiga kinder och känner mej så där lagom mosig som man kan bli av den heldag utomhus.

Jaha... nu hittade maken en 4 cm stor spindel. Den andra på två dagar. Sugen på att gå och sova nu. Nej tack. Kommer att drömma mardrömmar om spindlar inatt!

Iaf... när vi kom hem från lekparken idag så stod två tjejer på vägen utanför vårt hus. När jag gick förbi dem hakade de på mej som två svansar och hängde med hem till oss för att leka i Miras sandlåda. Alltid är det något barn som kommer hit så fort Mira kommer ut på dagarna. Sånt gillar jag. Man börjar känna sig som en i grannskapet nu. Inte kunde vi gissa att vår sandlåda skulle bli en favoritplats för fler än Mira.

 

"Flickan från tjugotalet" av Sophie Kinsella är by the way en mycket skojjig bok som jag rekommendrar varmt. Speciellt om du gillar lättsamma böcker utan djupa undertexter.


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Hej, var fick ni tag på sanden sen, är nyfiken. Vi ska väl till att skaffa en vi med så småningom.

2010-04-13 @ 10:38:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback