Önskar det var jag som hade virus å inte datorn

2010-08-17 18:21:37 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu har jag fått hem makens bärbarajobbdata och självklart hoppar jag in på bloggen direkt. Va glad jag blir av alla era kommentarer. Tack snälla!

Nu är det en timme tills barnen ska i säng och strax startar kvällrutinerna. Matas, bytas på och sedan i säng.  Låter inte som så mycket men det tar sin lilla tid:)

När barnen kommit i säng ska vi sätta oss och försöka få bukt med viruset. Vi har fått några tips på vad som kan göras och jag hoppas att det funkar. Jag har verkligen tagit detta med viruset personligt och det känns som att någon är inne och snokar i mitt privatliv. Tur att vi egentligen inte har så mycket av intresse på datorn... det enda jag bryr mej om är alla bilder. Vad vi har läst oss till så ska det inte vara någon fara med hårddisken eller så iaf. Viruset verkar inte vara inne på att radera hela vår dator... mer ett virus som bara stör och irriterar folk.
Jag önskar jag va dataproffs.

När vi väl fått bukt med viruset väntar film och lite kvällsmys framför tven innan det är dax att sova igen. Hjälp va fort dagarna går! Vissa dagar fylls bara av att laga mat, mata och natta barn. Livet som tvåbarnsmorsa:)

Jag uppdaterar er om läget med datorn, annars får jag nöja mej med att ha data enbart på kvällarna framöver. Kanske en bra träning för mej... jag som är något av en databeroende. Jag sitter inte så länge åt gången, men desto oftare.

Hoppas ni alla får en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: sandra

Nej vad tråkigt med virus hoppas det löser sig!

2010-08-17 @ 19:00:19
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & Gravid med Lillebror

vad skönt att du har en data kvällstid iallafall. Undra om man hade klarat sig? :) Jag sitter oxå korta stunder men ofta.

2010-08-17 @ 19:12:40
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback