Sista semesterdagarna

2010-08-03 21:08:28 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Haft en härlig dag tillsammans med Louise och Emil. Barnen lekte bra, vi åt en massa gott och pratade tills alla var så trötta att svetten rann och ögon gnuggades frenetiskt.

Vad vi däremot inte fått gjort idag är packning inför imorgon. Nu åker vi upp till dalarna igen. Makens sista semesterdagar ska självfallet firas in i det sista. Vi ska njuta med släkt och vänner och vila upp oss det sista innan hösten kör igång på allvar. Jag fattar inte riktigt att semestern redan är över. Hjälp va fort det gick! Jag har knappt hunnit fatta att det varit sommar. De få veckorna som var varma hade gärna fått vara lite längre. Förhoppningsvis blir det varmt i augusti, september också... bara det här regnet får dra över.

Tack o lov somnade barnen direkt ikväll och jag har redan hunnit packa deras väska till imorgon. Min egen väska tar jag hand om imorgon förmiddag. Vi räknar med att åka innan lunch... så det blir en intensiv förmiddag.

Det är härligt att vi har grannar som villigt hjälper oss se efter huset när vi är borta. Vilken trygghet det är att veta att man har goa pålitliga grannar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback