Tisdagsplaner

2010-08-24 10:55:16 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «




Natten till idag var ingen höjdare alls. Mira kom in till oss någongång innan tre och låg sedan och vände och vred på sig hur länge som helst. Till sist vaknade även Theo och ingen av dem somnade om förrän efter fyra.
Att jag har huvudvärk och känner mej allmänt trött idag är väl kanske inte så konstigt. Jag hoppas jag kan få Mira att sova middag idag, det tror jag hon behöver.

Förövrigt är det en seg dag här hemma och vi har inga direkta planer. Det blir väl en promenad efter lunch för att få Mira att sova. I eftermiddag har jag lovat Mira att gunga, så då blir det en tur till lekparken.

Ikväll ska jag iväg till gymmet en sväng. Tänkte gå på danspass och sedan köra lite maskiner uppe i gymmet. Jag är så glad över att jag kommit igång med träningen nu. Jag hoppas den ger snabba resultat. Vågen har jag vid det här laget kastat ut ur huset, så det är kläderna som får utvisa hur väl gymmet ger resultat.

Nu ska jag sätta mej och underhålla en uttråkad tjej.

Kommentarer
Postat av: sandra

jag har inte heller sovit så bra inatt, Alvin kom in till oss. Visserligen sov han men han drar i mitt hår ibland + att Edvin vaknade för mat sen höll han på att vända sig till mage och då kan han inte sova.. Suck! Vill cokså träna men har inte tid nu när sambon renoverar hela kvällarna, kankse får göra någon övning hemma! Kram

2010-08-24 @ 11:10:58
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Tova

Sötnosen, wow vad hon vuxit den senaste tiden :)

2010-08-24 @ 13:21:17
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback