Det lider mot jul...

2010-12-01 11:08:21 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag har vi haft en mysig första december morgon. Theo började sin morgon med att stå och kika på bompa. Hans nya favoritställning är nämligen att stå. Idag drog han sig tom upp vid en liten fönsterkarm. Snart går han väl efter väggarna också kan jag tänka mej.

Är det någon mer än vi som oftast har det såhär på bord, soffa och golv??? Ljusstakarna är omkullvälta och gnagda på. Filtarna ligget huller om buller på både soffa och golv och kuddarna inte alls så där fluffiga och välplacerade som i inredningsmagasin:)



Mira fick äntligen öppna första luckan på sin adventskalender hon fått av mormor och morfar. "Om" var hennes betyg på det ("Tycker om" alltså).




Theo har nu sovit i 2 timmar, så jag och Mira har haft en mysig morgon ensamma. Vi passade på att fika på pepparkakorna vi bakade igår och en kopp kaffe (mira fick ett mer barnvänligt alternativ såklart)

Om några timmar får vi besök av vänner. Ska bli roligt. Hoppas tjejerna kan leka bra tillsammans och att Mira kan acceptera att det kommer en kompis som också vill leka med hennes saker.


Kommentarer
Postat av: Maria

Hoho, ingenting står eller ligger där det ska här hemma..haha. Sonen har inget eget rum än heller, så alla leksaker är i vardagsrummet, har vi tur så ser vi golvet ett par gånger om dagen iaf^^

2010-12-01 @ 15:01:27
URL: http://hecate.se
Postat av: Petra

HIHI Engla har öppnat fler än en lucka i chocklaskalendern:)busen kram

2010-12-01 @ 16:03:23
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback