Första badet

2010-12-15 19:30:20 Mitt mammaliv
» Kommentarer(6) «


Vi kom iväg till badhuset jag, syrran och mina två busungar. Jag ska erkänna att det faktiskt var första gången som Mira satte sina fötter på ett badhus också. Det har helt enkelt inte blivit av förrän nu. Som jag anade så älskade hon det. Hon var verkligen som en fisk i vattnet och hoppade hit och dit. Stora rutschkanan var inget som skrämde min lilla tös minsann.

Theo däremot var inte lika förtjust över mitt påhitt att åka och bada. Hemma i badkaret är han som en liten fisk som kastar sig hit och dit. I det stora badkaret på bortaplan blev han som en blodigel på sin mamma och klämde sig fast på mej mage mot mage, kind mot kind. Där satt han tills vi åkte hem.

Sammanfattningsvis kan vi säga att vi har en fisk som älskar vatten och äventyr oavsett temperatur och en finlirare som trivs bäst i bubbelpoolen och värmen.

Jag hoppas vi snart sätter våra fötter på badhuset igen. Det här var en typisk sådan sak som jag efter vårt besök frågade mej själv varför jag inte gjort tidigare.
Theo får några gånger till på sig att älska det han med... klart man måste vara lite skeptisk mot nya saker.

Kommentarer
Postat av: Mariam

Noah är också tokig i badhuset. Simon vet jag inte. Han var så liten sist.

2010-12-15 @ 20:16:28
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Vi har inte heller besökt något badhus men det är pga att både jag & Flisan har känslig hud och jag tål inte riktigt klor och misstänker att det är samma för Felicia.

2010-12-15 @ 20:26:24
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Vi har ju babysimmat med Matilda sedan hon var fem veckor så här kan man tala om en fisk, men när vi kom till badlandet i Tyskland var hon allt lite skeptisk första dagen eftersom allt var så stort och mycket ljud. Det släppte dock och dag två och tre var det full fart ;) Tyvärr tycker hennes mamma inte om att bada så hon får nöja sig med babysimmet med pappa :)



Kram

2010-12-15 @ 20:26:54
URL: http://www.ugglehuset.se
Postat av: Petra

Du har en award att hämta hos mig.)

2010-12-16 @ 11:35:24
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: sara

Sigge har varit nåra gånger i badhus.. men bubbelpoolen är alltid bäst =) Det är så himla kallt i den stora bassängen på rosenlund! Illa illa..

2010-12-16 @ 11:39:05
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag har bara varit iväg en gång med Alvin också, har dragit mig för det då han är en liten vilde i vattnet ;-)

2010-12-16 @ 12:12:59
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback