Jag tror han vill födas nu!?

2010-12-31 12:33:00 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jag började känna den molande värken komma tillbaka. Sammandragningarna blev starkare och kom tätare och mer regelbundet. Jag talade om för Maken att det kanske var dax nu. Han förberedde sig för en lång natt genom att gå och sova någon timme (Ifall vi skulle få lov att åka in snart). Jag satt uppe i soffan med datorn i knät. För varje värk tryckte jag på knappen som räknade ut hur långt det gått sedan den förra. När värkarna kom med 15 min mellanrum knappade jag in mej på bloggen och skrev ett inlägg (länk till inlägget) om att det förmodligen skulle bli ett besök till förlossningen inom kort.

Detta var för ganska precis ett år sedan. Mitt inlägg publicerades en kvart innan det nya året. När raketerna satte igång och landet firade det nya året satt jag med en värk och ropade tyst ner till maken "Gott nytt år älskling".

En timme senare var vi inne på förlossningen... men inte förrän två dygn senare föddes den lille parveln som låg gömd i magen. 

Förra nyåret är ett nyår jag minns ganska väl men som inte var speciellt roligt i sig. Detta nyår ska vi fira med goda vänner och utan bamsemage och förvärkar. Låter som ett mycket bättre nyår i mina öron.

 

Fortsättning på historien om hur det kom sig att han inte kom förrän två dagar senare finns att läsa i bloggen ett år tillbaka. Ni som inte orkar bläddra får hoppas på en fortsättning framöver... om ni överhuvudtaget tycker att det är intressant.


Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

kan tänka mig att det inte var en spec rolig nyår förra året. Vi låg i vinterkräksjukan förra nyår och iår är sambon vrålsjuk. Skit trist men men.

2010-12-31 @ 12:59:43
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Oj, vilket nyår! tur att han väntade till efter nyår i alla fall :)



Gott nytt År!

Kram

2010-12-31 @ 15:45:45
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Linda

Vilket spännande nyår :D hoppas detta nyåret blir bra för er o massa mys!! :D

2010-12-31 @ 20:26:48
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback