Julstressen har anlänt

2010-12-21 22:20:21 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Jösses vilken dag. Fullt upp är väl det minsta man kan säga att vi haft på jobbet idag. Jag är oerhört trött nu och längtar till sängen. Tyvärr la jag precis ner vår lilla sessa som vägrar sova... och innan John Blund hälsar på henne lär inte jag heller få sova.

Idag fick jag på posten äntligen ett par skor som jag vunnit på tradera till Theo. Nu hoppas jag att han får ner sin tjocka fot i dessa så att han slipper frysa mer i vinter. Om vi ska upp till det 30 grader kalla dalarna så behövs det ett par rejäla skor att värma fötterna i. Någon mer som har barn med knubbiga fötter som kan rekommendera något märke som passar knubbiga fötter? Jag tycker det är jätte svårt att hitta några bra.



I söndags sydde jag det sista som skulle levereras innan jul. Det blev dels dessa namnscarfs och en snuttefilt med rosa djurtyg.




Jag har nyss slagit in några paket till Maken som fyller år imorgon. Kan inte vara något vidare kul att fylla just imorgon då jag jobbar hela dagen fram till kvällen och sedan kommer att ha hundra saker att göra när jag väl kommer hem. Jag jobbar på att komma på något roligt som vi kan hitta på till kvällen som gör att det känns lite mera som en födelsedag.

Nu ska jag sätta mej en liten stund i soffan och bara andas. Imorgon blir en lång dag.
Gonatt bloggen

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Ååå vad fina dom blev. Hoppas dom kommer idag. ska sätta in pengarna strax. Måste bara kika mailen om du skickat kontonr.



God jul!

2010-12-22 @ 10:07:07
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max 2 år

Vi har också haft problem att hitta skor till Max för att han har knubbiga fötter. Men jag tycker att kavat har funkat ganska bra!

2010-12-22 @ 10:41:42
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Jossan

Jag tipsar oxå om Kavats vinterkängor till knubbiga fötter!

2010-12-27 @ 22:36:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback