läslus och invaderad säng

2010-12-30 14:17:14 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Idag har jag haft en heldag i fotöljen med en kopp kaffe och en bok. Hur lyxigt får det bli!? Vi har det bra nu när vi är minst tre vuxna som kan se efter de små busarna. Idag har speciellt mamma varit gullig mot mej och låtit mej få läsa ur boken jag påbörjade igår. Jag är helt hopplös när jag väl börjar läsa...jag kan liksom inte sluta.

Vår lille grabb har kommit på hur mysigt det är att sova mellan mamma och pappa på nätterna. Något jag hoppas jag kan vänja honom av med när vi är tillbaka i stan igen. Igår kväll vaknade han vid tolvtiden när jag precis somnat. Det slutade med att han sov hos oss till klockan sju på morgonen. Tidigare nätter har han kommit in till oss i femtiden och sovit till sena morgonen (dvs halv nio)... mer ok att morgonslumra i vår säng än att sova hela nätter. Jag har både nackspärr och ont i ryggen efter den här julen. Fast jag ska erkänna att jag tycker att det är lite mysigt också och orkar just nu inte krångla med honom. När vi kommer hem sen blir det andra bullar och tillbaka till rutiner igen. Tror ni vi lyckas med det?

Min tid framför datorn har minskat drastiskt och jag hinner inte läsa alla bloggar jag brukar läsa. De jag kikat in hos verkar haft en mysig jul. Hoppas och önskar att ni alla får en härlig nyår också!

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Det är ju mysigt med barn i sängen en stund men inte hela natten. så var det för oss. Flisan kom på morgonkvisten och det var helt ok. Nu vissa nätter sover hon mellan oss hela natten till och med att hon somnar där! mindre roligt.

2010-12-30 @ 15:20:03
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch vad lyxigt att få läsa en bok i lugn och ro. avundsjuk Själv har jag varit ensamstående denna veckan då Daniel gått innan barnen vaknat och kommit hem när barnen somnat. Renoveringen av huset tar sin lilla tid.

2010-12-30 @ 19:31:29
Postat av: Annika - Vildes mamma

Sååå mysigt ni verkar ha det!! Bara njut :-)

Vi har oxå fått det trångt i sängen de senaste nätterna. Vilde somnar i sin säng i ett par timmar sen blir han jätteorolig och vaknar om och om igen och försöker man trösta honom i hans egen säng så praktiskt taget hänger han sig fast i ens armar och försöker klättra upp på en. Men så fort han kommer upp i vår säng blir han ko-lugn och somnar sött. Försöker man lägga tillbaka honom så blir det samma visa igen. Så jag är förberedd på att stå ut med att vara lite sned och krokig i kroppen ett par dagar framöver, jag ligger halvvägs utanför sängen på en sidan och sambon på andra och den lille som en kung mittimellan ;-) så får vi hoppas att det lugnar ner sig igen om ett par dagar håller tummarna...



Hoppas ni får ett härligt nyårs-firande imorgon!!

2010-12-30 @ 21:54:37
URL: http://leovilde.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback