Start på veckan

2010-12-06 09:20:49 Mitt mammaliv
» Kommentarer(3) «


Igår hade Mira feber helt plötsligt. Hon kom upp vid femtiden och jag tyckte redan då att hon inte riktigt kändes som vanligt. Mycket riktigt visade det sig när jag tempade henne efter frukosten att hon hade 38. Sen låg det runt 38 hela dagen. Det märktes inte så mycket på henne mer än på humöret och tålamodet och att hon vägrade äta. Idag låg tempen på 37 innan frukosten, men hon känns ändå inte som sig själv. Hon vägrar äta och är otroligt grinig. Lite rinnig näsa har hon men annars är hon inte "sjuk" på några vis. Konstigt att helt plötsligt få feber på det viset. Vi får väl se om tempen stiger nåt under dagen. Ska vi vara sjuka så är det ju skönt att det kommer nu iaf och inte under julhelgen.

Idag blir det med andra ord inga utflykter någonstans, även om Mira inte har feber just nu. Vi stannar hemma och tar det lugnt idag. Jag har lite pyssel kvar att göra innan jul så det blir nog bra med en hemmadag tror jag. Jag ska börja med att klippa till några bordstabletter som jag tänkt sy.

Hoppas ni haft en trevlig helg och att ni är laddade för en ny vecka!

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till 2 små troll :)

Knasigt med bara feber så där. Felicia hade så där ofta när hon var under 1år. feber en dag sen borta den andra och så hade hon ofta.

2010-12-06 @ 10:10:40
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: marlene

Hej.. vi har också lite sjukstuga här hemma. John är JÄTTE förkyld men ingen feber som tur är. Han är dock hes och låter inte som sig själv.



Vi får ses när alla blivit friska igen.

KRAM

2010-12-06 @ 22:03:05
URL: http://lillyjohn.blogg.se/
Postat av: Linda

vem vann tävlingen?? :D

2010-12-10 @ 17:17:19
URL: http://liiiindanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback