Bröllopsdagen som inte riktigt blev som det var tänkt

2010-02-26 21:20:38 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Den här dagen blev inte riktigt som jag hade väntat mej. Kanske hade jag som vanligt lite för höga förväntningar.

Vi åkte till en mysig thairestaurang och käkade lunch. Tyvärr var maten ingen höjdare och Mira kikade bara på den och vägrade sedan ens smaka. Efter maten bestämde vi oss för att åka till stadens köpcentrum och gå en runda. Jag var lite nyfiken på bokrean. Vi hade tajmat in det så bra tyckte vi med både en mätt och nöd Theo och en liten tjej som skulle sova middag. Ni kan ju gissa hur det slutade. Mira vägrade såklart somna och tyckte inte alls att det var roligt att shoppa med hundrig mage och trötta ögon. När hon hade skrikit sig igenom två affärer så gav vi upp och åkte hem igen.

Jag lagade lite god mat till kvällen och precis när ljusen blivit tända och vi ska sätta oss för att äta så vaknar Theo och vill ha mat han också. Jag kastar som vanligt i mej maten på två minuter och sätter mej sedan för att amma. Efter en stund vaknar Mira och börjar storgråta. Bara att plocka upp henne och låta henne sitta med oss i soffan. Så vår sköna myskväll började med att vi båda satt med ett varsitt missnöjt barn i famnen och kikade på let´s dance.

NU sover iaf Mira och Theo är lite nöjdare (åtminstone så länge han får ligga i famnen). Efter stafetten (OS) ska vi sätta på filmen och plocka fram chipspåsen. Då hoppas jag att vi åtminstone kan få sitta nära varandra i soffan och hålla handen jag och maken.

Som jag sa i ett tidigare inlägg. Det är inte lika lätt att fira bröllopsdag med barn som det var utan barn... men det är väl lite av charmen med att vara föräldrar det också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback