Drömmar om ny vagn

2010-02-13 22:17:29 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Hemsk melodifestival tyckte jag att det var idag...eller rättare sagt värdelösa bidrag. Andreas vann iaf och det räddade min kväll. En melodifestival utan Andreas går ju inte.

Mira somnade i stora sängen även idag. Jag är helt chockad över att hon klarar av att sova utan spjälor. Däremot gick det inte alls idag på dagen. Vi trodde alla att hon sov och mamma skulle bara kika in till henne för att se om hon låg på kudden eller inte. Då har hon smygit upp och tänt lampan och satt på golvet och lekte den lilla busungen. Helt tyst var hon också så att ingen skulle höra henne. Smart är hon med min lilla tjej.

Jag har just suttit och kikat på blocket vad jag skulle kunna sälja våra barnvagnar för. Jag vet inte om jag vågar tala om det för er, men jag har blivit sugen på en ny barnvagn. Babyjogger kommer ut med en ny vagn nu i mars som heter city select. Det är en barnvagn i stil med Phil and Ted fast med betydligt fler kombinationer på sitt/liggdelarna.
Den verkar helt enkelt toppen för oss med barn födda tätt. Jag kommer iaf att skynda till affären när den kommer ut för en provkörning och demonstration.
Har räknat lite på det nu ikväll och kommit fram till att jag skulle kunna sälja buggan + syskonvagnen och då få ihop nog mycket pengar till att köpa den nya vagnen kontant utan mellanskillnad. Perfekt ju!

 


Kommentarer
Postat av: Theodora

Ja, melodifestivalen idag var inte direkt någon höjdare, hoppas på bättre nästa omgång.



Snygg vagn! Lite lik min iCandy-vagn med samma smarta system! Man smiter emellan klädhyllorna utan problem på shoppingrundan.



Hoppas du får en fortsatt fin helg!

/T

2010-02-13 @ 22:28:10
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag har hört att bugaboo ska komma med en syskon vagn =)

2010-02-13 @ 22:52:05
URL: http://malinaronsson.blogg.se/
Postat av: Theodora

Ja, vi har en iCandy, 9 899:- betalade jag för den ink. en sittdel till Leia, en liggdel till Cornelia, sittdel till Cornelia (när hon växt till sig) och regnskydd till alla tre delarna. Jag är nöjd, även om jag ännu är ovan vid hur tung en vagn blir av att köra två barn, att köra i snö en hel dag gör en helt slut när man kommer hem -men jag ser det som ett träningspass!

2010-02-14 @ 00:25:40
URL: http://theodoraaa.blogg.se/
Postat av: Carro

Ånej varför visade du den här vagnen!?? ;-)



Vi har ju en Babyjogger och älskar den! Och jag har varit lite tvivlande till Double Swingen just pga bredheten, men har inte kännt att jag vill ha en PT.

Hörde på Babyland här att Babyjogger ska komma med en ny syskonvagn men dom sa inget om att den skulle vara så här bra!



Vart har du fått information om vagnen? Och vet du när den kommer till Sverige?

Vad kostar det att beställa från USA..?

Kram

2010-02-14 @ 08:28:24
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/
Postat av: sandra

Tack! Men kjolen sitter ganska tajt på mig med än så länge, men jag hoppas magen försvinner till sommaren :-) Vagnen är jättefin vi har också tittat på den men nu har vi vagnar så det räcker..Kram

2010-02-14 @ 10:56:26
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback