Theos första flaska

2010-02-24 23:18:47 Theo växer & utvecklas
» Kommentarer(0) «


Ikväll fick Theo smaka ersättning för första gången. Kan ju vara bra att ha testat flaskan om det kommer någon situation framöver som kräver att han får flaskan istället för bröstet. Nu vet vi att det funkar iaf för han svepte 50 ml utan problem. Anledningen till att jag testade just ikväll var pga av att Theo varit extra grinig nu i två dagar under tiden jag varit sjuk. Jag tror att det kan bero på att jag haft mindre mjölk då jag knappt ätit nåt under de här dagarna. Med tanke på att han ändå drack 50 ml så kan det ju va så att jag hade lite för lite ikväll iaf. Precis innan flaskan hade han nämligen fått tömma bägge brösten.
Jag har ingen aning om hur mycket en liten grabb på två månader ska dricka... så om 50 ml var mycket eller lite vet jag inte. Huvudsaken var att han inte ville ha nåt mera när de 50 ml var slut och att han somnade sött i min famn. Nu hoppas jag att han sover gott länge. Minst 6 timmar vill jag sova inatt.

Om jag nu ska få de där timmarnas sömn så är det väl dax att hoppa i säng nu. Jag kan ju inte skylla på att Theo sover dåligt om det är jag som är dålig på att lägga mej.

Imorgon är det dax för bvc. Ska bli oerhört spännande. Satte på honom en pyjamas i storlek 62/68 idag som var för kort i benen!? Nu vet jag att den pyjamasen är lite liten i storleken, men ändå. SLUTA VÄX MITT BARN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback