Återbesök bb

2010-01-08 15:06:32 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Idag har jag och lillebror varit på en liten tur med bilen i halkan. Var inte roligt alls att köra i den här snön, speciellt inte med underverket med i bilen.
Vi var till bb på återbesök igen för en hörselundersökning. Lillebror fick nämligen inte godkänt på ena örat när vi var där i onsdags. Idag pep det godkänt på en gång som tur var och jag kunde andas ut. Man vill ju så gärna att allt ska va bra med de små.

Inatt var ingen bra natt alls och lillebror sov oroligt nästan hela natten. Jag fick inte sova många minuter i sträck. Jag hoppas innerligt att det var en engångsföreteelse.
Även idag har han varit missnöjd och inte kommit till ro. Fick amma honom 4 gånger innan han somnade in djupt nu efter lunch. Kanske har jag ätit något olämpligt igår så att han känner av magen eller nåt.

Sitter just nu på golvet i lekrummet och Mira plockar o grejjar runtomkring mej. Hon vill gärna att vi är i hennes närhet nu för tiden. Antar att det är hennes sätt att reagera på att det kommit en till som också slåss om uppmärksamheten.

Fredag idag alltså... jag är helt dagvild. Blir fredagsmys framför tven ikväll... nåt mer än så orkar jag nog inte. Tror tom att jag ska plocka fram den frysta färdiga pizzan vi har i frysen så att jag slipper laga mat. Det är väl ok att leva på lite snabbmat så här 6 dar efter förlossning va?

Kommentarer
Postat av: Carolina

Hoppas lillebror snart börjar sova ordentligt och vad skönt att det gick bra på hörseltestet - vår lilla prinsessa fick inte heller godkänt när vi låg på bb, men några dagar senare var det inga problem :-) kram

2010-01-08 @ 16:31:19
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Jenny

Klart det är okej att äta en pizza så här på Fredagkvällen, du måste ju få i den extra föda nu så du orkar amma också *ler =)

2010-01-08 @ 16:38:36
URL: http://fitforababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback