Feberfrossa och fortsatt målning

2010-01-15 14:05:32 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «


Sitter o ammar liten just nu. Vad passar inte bättre än att sitta o skriva lite på bloggen samtidigt.
Jag har just vaknat upp efter en timmes eftermiddagssömn. Det var välbehövligt idag. Så jätte mysig blev inte sömnen dock för det sista jag gör innan jag vaknar är att drömma att lillebror blir överkörd.

Inatt vakande jag i en vattenböl när jag skulle amma lillebror. Jag hade svettats igenom både täcke och pyjamas. Antar att jag hade lite feber igår kväll ändå som förmodligen släppte under natten och gjorde att jag svettades så. Idag har jag mått lite bättre så jag hoppas att det håller i sg nu och att det inte blir bakslag till kvällen/natten igen. Det blev en konstig liten sjukdom, kanske var det en mild variant av mjölkstockning som jag lyckades häva innan det blev riktigt illa.

På förmiddagen idag har vi målat taket ytterligare en gång. (Igår var det bara ett lager med grundfärg) Tyvärr så blev det inte riktigt vitt så vi måste måla det igen. Suck o pust. Det är inte speciellt skönt att stå med armen rakt upp i över en timme. Känner att axlar och nacke verkligen tagit stryk. Vi skulle behöva en massör hit ikväll (Någon som känner sig manad?:)).

Nu ska jag sätta mej i bilen och köra till jobbet. Har några papper att skriva under angående min mammaledighet. Vi får väl se om jag lyckas komma iväg barnfri eller om jag får ta Mira med mej. Kan ju vara skönt för Maken att ta det lite lugnt i eftermiddag också. Just nu står han och målar i ett par garderober i lekrummet. Lika bra att göra rummet ordentligt när man ändå håller på.

Kommentarer
Postat av: Carolina

Skönt att du mår bättre! Ha en härlig fredag. kram

2010-01-15 @ 15:11:36
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback