Målat om i lekrummet

2010-01-13 18:49:10 Huset & Inredning
» Kommentarer(2) «


Idag har vi slitit minsann. Nu sitter jag här och är heeeelt slut.

Vi har målat väggarna i lekrummet och även ett bord med tillhörande stolar som Mira fick i julklapp av mormor o morfar. Just nu står maken och lackar alla kvistar i taket. Imorgon blir det tak och list målning.

Har tagit några målarfoton, men alla batterier är slut till kameran och jag hittar inte laddaren så tyvärr kan jag inte lägga in några bilder ikväll. Får bli imorgon istället.

Jag har än en gång förundrats över vilka snälla barn vi har. Mira sov bara en timme idag. Självklart vaknade hon mycket tidigare än vanligt bara för att vi ville att hon skulle sova länge. Vi trodde både jag och maken att vi skulle få lov att lägga ner målandet när hon kom upp, men det var inga problem alls att fortsätta. Hon sprang omkring i bara blöjan och sopade på golvet runt omkring oss. (Hon fick ett städset i julklapp som används flitigt) När jag sedan målade bordet och stolarna stod hon och "målade" en av stolarna och var nöjd så tills jag var färdig. Duktiga tjejen. Tror hon gillade att vi gjorde om i hennes rum och att hon fick vara med och "hjälpa till".
Lillebror har sovit så gott hela dagen och bara vaknat för lite mat då och då. Som jag sagt innan... vi får passa på att fixa här hemma medans vi har barn som tillåter det.

Nu ska jag lägga stora tösen och sen ska jag mysa med lillebror tills vi också ska gå o sova.

 
Det är inte ofta man får se ögonen, men dom finns där.


Kommentarer
Postat av: Carolina

Vilken duktig tjej ni har :-) kram

2010-01-13 @ 19:52:45
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Carro

Hihi nej i början blir man överlycklig varje gång man får se dom fina ögonen!



Va duktiga ni varit med målningen!

Kram

2010-01-14 @ 11:04:06
URL: http://livetmedvendela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback