Natten = lyckad

2010-01-26 08:43:41 Mitt mammaliv
» Kommentarer(6) «


Idag är det en betydligt piggare och gladare mamma som sitter här vid datorn. Lillebror somnade klockan elva igår kväll för att sedan vakna igen klockan två i natt för en slurk mat. En halvtimme senare sov han gott igen i vagnen. En handuk vid magen och nedknövlat täcke bakom ryggen gjorde att han sov gott och tryggt på sidan. Vid sex-sju tiden fick han mat igen och sedan myste vi en timme till innan vi gick upp klockan åtta. Känns som en lyckad natt utan gaser i magen och knölighet. Underbart!
Kanske var det bara en bra natt eller så hjälpte det att ha honom liggandes på sidan. Idag ska jag hur som helst åka till apoteket och köpa miniform, det är alltid värt att testa iaf.

Mira vaknade flera gånger under gårkvällen och sov till åtta imorse. Nu sitter hon här brevid mej, pigg och glad. Känns som att vi får vänta o se hur hennes tider förändras när vi kommer hem igen. Mamma och jag har en teori om att hon är livrädd för att missa nåt när hon är här och därför sover dåligt. När de andra barnen (Mamma jobbar som dagmamma) sitter uppe och leker så kan man ju förstå att hon inte vill sova middag... det är ju betydligt roligare att leka med dom än att sova.

Idag ska vi träffa kompisar och sen ska jag åka på en shoppingtur till apoteket.
Ser ut som att vi tvingas åka hem redan ikväll då de varnar för snökaos i hela landet imorgon. Så otroligt tråkigt att åka hem redan.

Kommentarer
Postat av: sigges mamma

Vad härligt att det gick bättre i natt! Sömn är en lyxvara nu för tiden.. ; ) Kör försiktigt! /sara och sigge

2010-01-26 @ 09:53:23
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/
Postat av: Carolina

Skönt att du fick en bra natt - sömn är viktigt för att man ska må bra och orka! kram

2010-01-26 @ 10:33:16
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Emmelie

NEEEEEEJ!!!!! nu blir jag ledsen!!!!Jag hinner ju inte säga hej då, då ju....=( Jag är inte mätt på er än=) om jag nu kan bli d. Jag saknar dig redan o d var igår vi sågs...

ps. min bild på bloggen försvann igår, den finns inte... om jag skickar lösenordet till dig, vill du fixa d åt mig...kram

2010-01-26 @ 10:45:06
Postat av: Pappa

NEEEEEEJ!!! Jag säger också nej! Ni får inte åka hem redan! Åk på fredag istället. MORFAR

2010-01-26 @ 11:00:02
Postat av: Jenny

Åh men gu va skönt att det gick bra i natt, härligt! Kör försiktigt ner nu!



Kram Jenny

2010-01-26 @ 11:45:00
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Ida

Stanna så länge Ni kan, njut!!

2010-01-26 @ 13:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback