Personalfest och rea

2010-01-19 22:49:37 Mitt mammaliv
» Kommentarer(2) «


Nu är jag just hemkommen från en personalfest med mitt jobb. Vi blev bjudna på exotiskplanka och div personal rabatter. Trevligt, trevligt. Lite jobbigt var det att sitta där och inte veta hur lillebror hade det här hemma... inte för att jag tvivlar på att maken fixar att ta hand om honom...men ändå. Han är ju bara 17 dar det lilla pyret.

Jag kom hem precis i lagom tid innan lillebror kom på hur hungrig han var. Nu ligger han här i min famn o snuttar så gott. Vi ska nog alla lägga oss för natten nu, även om jag inte alls är sugen på sängen. Känns som att jag inte suttit stilla många sekunder idag och skulle därför behöva varva ner lite innan läggdags.

Jag har inte berättat att jag och Mira var ute på reashopping på förmiddagen. Lindex har nu köp 2 betala för 1 och reafreak som jag är så kunde jag inte hålla mej borta. Blev en del fynd både till lillebror och till storasyster, dock inget till mej själv. Jag hade hoppats på att hitta ett par billiga jeans till mej själv men det fanns tyvärr inga snygga någonstans.
Det blir inte billigt på klädfronten just nu med en liten pojkbebis (Har ju nästan inga kläder alls kvar sen Mira som passar Theo också) och samtidgt en tjej som precis håller på att växa ut storlek 86 och behöver i stort sett en helt ny garderob hon också. Ibland önskar jag att jag kunde vinna på lotto.
Men, det är väl kanske då min förklaring till att jag blir som tokig då det är rea. Att shoppa en tröja för mellan 20-40 kronor istället för 129 är betydligt mer plånboksvänligt i tider då man behöver byta ut barnens garderober.
Vi får se om jag kanske lägger ut någon bild imorgon.

Nu är det väl dax ändå att knyta sig. Gonatt vänner!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Hihi tack för tipset vännen, här blev det fyra nya tröjor till Astrid för 129kr, perfekt :D Blev sååå nöjd!



Härligt att få komma ut o göra lite annat, förstår att du var orolig för lilleman men skönt att de gick så bra :) Kram, kram o sov gott!

2010-01-19 @ 23:44:17
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: unique

Jag måste oxå till Lindex. Älskar deras barnkläder!! Du har verkligen fyndat =)

2010-01-20 @ 10:37:31
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback