Skitnatt!

2010-01-27 10:45:51 Mitt mammaliv
» Kommentarer(5) «


Mira somnade direkt vi kom hem igår och sen sov hon till kvart i åtta imorse. Trodde jag aldrig! Hon sov alltså över 13 timmar inatt. Jag tvivlar på att vi kommer att få henne i säng efter lunch idag.

Theo däremot var ju vaken när jag skrev mina inlägg igår kväll. Han somnade strax innan halv ett på natten och vaknade igen vid två tiden. Sen dess har han sovit urkasst. Inatt hade han verkligen krampanfall och jag är inte längre osäker på att det verkligen är magen som gör att han sover dåligt på nätterna. Frågan jag ställer mej nu är väl vad vi ska göra åt det.
Minifom köpte jag igår på apoteket, så det ska jag testa från och med idag. Sen är det väl bara att hålla tummarna att det ger resultat snabbt.
Helt otroligt att han inte väckte Mira inatt när han skrek som mest.

Stackars lille grabb... man känner sig så otillräcklig när man inget kan göra för att lindra hans besvär.

Kommentarer
Postat av: sandra

Usch hoppas minifom hjälper lite iaf! Vi bor ju i lägenhet och jag är alltid rädd att Edvin ska väcka Alvin för han sover ju i vanlig säng så han går ju bara upp när han vaknar! Världens mest lyhörda lägenhet har vi också! Kram

2010-01-27 @ 12:18:36
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Linda

usch då. stackars stackars liten.

känner igen känslan av otillräcklighet!

de enda tips jag ahr är från en vän som har en pojke som haft mycket bekymmer. först viktigt att han rapar efter amning - alltid. sedan försök utesluta kryddstarl mat och mjölkprodukter ur din egen kost. sedan tyckte hon att miniform var bra också. de hjälpte till lite.

hoppas ni hittar en lösning.

kram

2010-01-27 @ 14:05:11
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Petra

stackars liten:(inge kul att ha ont,kram på er

2010-01-27 @ 16:30:03
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: sigges mamma

Spädbarnsmassage ska ju vara bra att ha som kvällsrutin. Kan ju lösa upp lite gasbildningar.. Att gå med honom i bärsele ska ju vara bra, barn i länder där man bär mycket i sjal har mindre problem med magarna. Kanske för att de inte ligger så mycket plant. Prata med bvc, dom brukar vara hjäpsamma. Hoppas att ni har det fint ändå! kram!

2010-01-27 @ 18:27:18
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/
Postat av: Emmelie

Så illa vännen. Tänk bara på att d kan dröja 3-4 dagar innan man märker att minifomen riktigt hjälper.Men sen kan den komma att bli både din o theos bästa vän=)

2010-01-27 @ 20:26:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback