Mysdag

2010-07-08 11:45:03 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «


Idag är vädret lite sämre och det verkar bli en innedag för vår del. Jag tänkte sätta mej och sy några beställningar jag har liggandes. Får låna mammas nya symaskin så det ska bli riktigt roligt. Kul med en lite mera avancerad maskin än den jag själv har.

Mira verkar njuta av att vi äntligen kommit fram. Hon går och drar i maken och säger "kom" hela tiden. Hon vill ha oss nära nära när hon leker. Antar att det är en blandning av att vi inte setts på länge och att mamma inte har några dagbarn just idag.

Theo har en sova dag idag och har redan hunnit sova två pass. Vi fick sovmorgon till kvart i åtta idag. Vilken lyx. Det verkar som att han börjar lära sig att somna om efter morgonmålet som brukar hamna någongång mellan 5-7.

Nu ska jag plocka fram saxen och börja klippa ut mönster till mössorna. Kommer säkert bilder senare.

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

vad skönt med en innedag. Felicia verkar oxå ha en sovdag idag. andra passet är hon inne i redan och normalt sover hon 1 ¨gång/dagen.

2010-07-08 @ 12:21:13
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: Petra

Sv:ne här blir de aldrig någon egentid grrr...barn ska sova på kvällar/nätter :)vi har oxå innedag fast solen strålar utanför,har lite småfix att göra så man håller sig vaken hihi kram

2010-07-08 @ 13:16:57
URL: http://mammansprinsessor.blogg.se/
Postat av: Mariam

Lyckoost!!

2010-07-08 @ 19:51:30
URL: http://mammamariam.blogg.se/
Postat av: Linda

vad härligt att ni har semester hela familjen och bara andas ut lite. Jag förstår att det var supermysigt att få hålla om Mira igen.

Stor kram till er

2010-07-08 @ 21:10:10
URL: http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback