Snart bär det av mot stockholmia

2010-07-18 11:22:46 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «




Imorgon bär det av mot vår käre huvudstad. Jag, mamma, syrran och Theo. I två nätter och tre dagar ska vi shoppa, sova i skön hotellsäng, äta god hotellfrukost, promenera och njuta av allt som sommarstockholm har att erbjuda.

Det ska bli så fantastiskt roligt att åka på en tjejresa. Vi gjorde det några gånger innan jag fick barn... men sen har inte riktigt tiden funnits till förrän nu.
Ska bli spännande att se hur det funkar med Theo bara. Han får ingen egen säng utan måste sova mellan två av oss i dubbelsängen. Vem som ska sova i extrasängen har vi inte slagits klart om än. Det är känsliga saker det där. Bor man på hotell vill man självklart sova i en skön säng... extrasängarna är väl inte kända för sin  komfort direkt. Fast i det här läget då man får välja mellan att ligga i en trång dubbelsäng med en tjoande och viftande bebis kanske extrasängen är det skönaste alternativet ändå.

På tal om tjoande bebis så var Theo vaken även inatt. Nu är det dax att ändra om rutinerna igen. Två pass om dagen ska jag försöka få honom att sova nu få se om det kan få nattsömnen i balans igen. Inatt roade han sig med att säga pahpah. Så var det med det... nu kan jag inte skryta om att han lärde sig att säga mamma först heller.

Nu ska jag gå ut o se om mamma fått Mira att somna. Hon ska få sova länge idag för att ladda batterierna och orka med ett besök av gammelfarmor senare i eftermiddag.

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

Vad mysigt med en resa. Hoppas ni får det roligt här i staden.

2010-07-18 @ 20:19:13
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback