Städdag

2010-07-25 19:07:24 Mitt mammaliv
» Kommentarer(4) «




Idag har vi städat förrådet och garaget. Vi har gått igenom flyttkartonger som blivit kvar sedan flytten. Vi har gjort ett excel blad på vilka saker som ligger i vilka lådor så att vi lätt hittar det när vi behöver det. Nu behöver jag aldrig mer ora mej för vart luftmadrassen ligger eller den där lampan som inte längre är så fin men som jag kanske vill ha någon annan gång. Allt står klart och tydligt i datorn.

Efter att vi städat som galningar åkte vi hem till våra vänner Frida och David. Vi fikade gott och pratade ikapp om allt som hänt sedan vi sist sågs.

Precis innan vi skulle åka till våra vänner så hoppade Mira i soffan och trillade på bordskanten och slog sig illa. Nu är hon blå både på kinden och hakan. Lillstumpan. Ibland önskar jag att jag var barbapappa och kunde fånga upp barnen så fort de trillade eller slog sig. Vi var i samma rum både jag och Maken och ändå hann vi inte hindra henne när hon busade och sedan ramlade.

Nu är klockan sju och det är dax för barnen att sova. Håll tummarna att det går lika smidigt idag. Jag tror att det kommer att gå bra med tanke på att Mira vägrat sova middag idag... men man vet aldrig. Bakslagen brukar komma när man minst anar det. Theo sover redan. Han var såå trött ikväll, tyvärr gissar jag på att han kommer att komma upp en sväng om någon timme. Bara att hoppas att han inte väcker storasyster då.

Hoppas ni får en mysig söndagkväll. Jag och Maken har hyrt en film som heter "Gamer", jag hoppas den är bra.

Kommentarer
Postat av: Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

Hej hej, kika in i min blogg så gissar jag på att du får se något som gör dig glad ;)

2010-07-25 @ 22:25:25
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Sofie - Radhusmamman

Men så smart att göra excelblad över flyttkartongerna, jag önskar att jag vore lika duktig. Vi har kartonger som fortfarande står ouppackade sen vi flyttade för över 2 år sedan. Jag har ingen aning om vad som finns i dem...



Angående vagn så verkar det som att de flesta är nöjda med P&T, förutom jag. Den är helt hopplös att köra, som ett torn som håller på att välta.

Babyjoggers syskonvagn har jag också kikat på, den verkar jättebra. Men tyvärr finns det ju inga begagnade att få tag på än.

2010-07-26 @ 07:09:45
URL: http://sofst.blogspot.com/
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

Stackars lilltjejen. hur ser hennes märken ut idag?

Det är så jäkla läskigt när dom gör sig riktigt illa. Kan talaom att vi är oftast 2 som grinar (Jag med mina gravid hormoner.)

2010-07-26 @ 08:29:41
URL: http://tokmamma.blogg.se/
Postat av: jenny ♥

Menn ååhh skruttis, fast jag pratade med dig i går kväll hade jag missat det att läsa det här :(



KRAM till lillstumpan!!

2010-07-26 @ 11:12:53
URL: http://www.jennyn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback