Tar igen soltimmarna

2010-07-01 09:27:12 Mitt mammaliv
» Kommentarer(1) «





Han är verkligen en gullgroda, eller hur!?
Hans pappa tycker att han bär upp linnet bra. Jag håller med. Tuffing!:)



Idag är ännu en dag då jag och gullgrodan är ensamma hemma. Jag har en bok jag vill läsa ut innan vi åker uppåt landet nästa vecka. Så det är väl boken och solstolen som står på schemat idag. Igår var jag knappt ute alls, så det måste jag ju ta igen idag.

Ikväll ska jag och maken på teater. Gullgrodan ska vara hemma med barnvakt. Första gången med barnvakt så vi får väl se hur det går. Tror inte att det ska vara några problem, men man får väl sitta med mobilen i högsta hugg ifall det skulle bli problem. Vi åker vid sex tiden så Theo hinner få sina amningar som han ska ha iaf. Barnvakten får ge lite gröt sen så ska han nog somna gott. Det är tur vi har en smidig grabb som bara är att lägga ner i sängen och så somnar han av sig självt.

Jag saknar Mira mer och mer för varje timme som går. Det var jobbigt att prata med mamma imorse och höra hur hon babblade i bakgrunden min lilla goding. Jag saknar hennes bus och glädjen hon sprider. Men jag tror fortfarande att det var nyttigt för mej att ha den här veckan utan henne. Jag har insett hur mycket roligare det är att ha Mira i huset. Det är skönt att ligga och slappa i solstolen i en dag, men sen har jag så mycket spring i benen och är så sällskapssjuk att det inte är skoj längre.

Nu ska jag lägga Theo och sedan sätta på kaffe.

Kommentarer
Postat av: Anna - Mamma till Felicia & gravid med lillebror

Det är nog bra att vara ifrån dom man älskar (ibland) så man inser hur mycket dom verkligen betyder för en.

2010-07-01 @ 10:15:37
URL: http://tokmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback