Hem, kära hem

2010-06-13 23:13:48 Mitt mammaliv
» Kommentarer(0) «


Nu är vi äntligen hemma efter en mindre rolig resa. Jag vet inte vad som hänt riktigt. Resorna brukar inte vara något problem alls annars. Mira brukar nöja sig med att leka lite med sina "billeksaker" och Theo brukar sova. Idag vände turen vi haft med oss och båda barnen var vakna och missnöjda nästan hela vägen. Theo sov första halvan, Mira somnade när vi hade en kvart kvar hem... däremellan gnälldes det. Bara att hoppas på att nästa gång vi åker långt går bättre.

Nu ska vi hoppa i säng om en liten stund. Självklart är vi trötta... men det är lite svårt att lägga sig direkt när man kommer hem så här. Helst hade jag satt mej vid tven och sett en film eller nåt... tyvärr skulle jag inte kunna hålla mej vaken en kvart ens.

Just nu sitter Maken och busar med Theo i soffan. Han skrattar så han kiknar. Gullgrodan! Pappa är verkligen roligast i världen och oftast skrattar Theo bara han ser skymten av sin pappa. Härligt att höra och roligt att se. Mira somnade tack och lov om direkt när vi bar in henne till sängen. Jag hoppas hon sover bra i natt... men tvivlar på det. Brukar alltid krånglas när vi har åkt någonstans på kvällstid.

Nu ska jag sluta snurra och gå och lägga mej istället.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback